En tur til Paris

IM001300

Dette bildet ble tatt sist jeg var på La Droguerie. Det er ikke lov til å ta bilder der, så jeg turde ikke i år, men har altså vært tilbake. Ta T-banen til Les Halles eller Rambuteau. Adressen er 9 et 11 Rue du Jour, og åpningstidene er mandag fra 14-1845 og tirsdag til lørdag fra 1030 til 1845.

Her finner du garn i mange unike kvaliteter, knapper, blonder, bånd og alt i perler! De har også Liberty stoff, men er det Liberty stoff du er ute etter, er det bedre med en tur til Le Bon Marché. Ta T-banen til Opéra, Trinité eller Chausée d’Antin-La Fayette. Le Bon Marché er et varemagasin, hvor du finner det meste. Vi kjøpte nettingstrømper i stay-up variant til 22-åringen. Hun har studert i Paris og finner ikke dette i Oslo.

Men i øverste etasje finner du denne stoff- og utstyrsbutikken, og du finner også et lite utvalg av hva du finner på La Drougerie. Men når det gjelder stoff, begrenser det seg til stoff vi quiltere vil like. Så om du virkelig vil boltre deg i stoff i alle kvaliteter, skal du ta T-banen til Anvers (linje 2). Butikken ligger på Place St Pierre og heter Reine. Nå er du ca 100 meter fra trappen opp til Sacre Coeur, så gå dit først om du vil, for det kan hende du har mer å bære på etter sybutikken. Dette er en sybutikk i 4 etasjer. Jeg skulle ha kjolestoff til 22-åringen, som skal være forlover til sommeren. Men her finner du alt! Sett en eventuell ektemann eller significant other på kaféen borte i gaten og ta deg god tid.

I området rundt finner du det vi best kan sammenligne med Grønland i Oslo. Men antagelig med et større utvalg. Og så gikk vi forbi et par butikker som solgte brudekjoler, og her var utvalget til små brudepiker stort! Akk ja, vi lider litt under at vi er et lite land, men har jo mye annet, eller hva?

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Butikker/shops, Quilting, Søm/sewing. Bokmerk permalenken.

2 svar til En tur til Paris

 1. Svein Ove sier:

  Jeg ser at du lider av samme «sykdommen» som kona. Stoffer har en spesiell oppmerksomhet dersom slikt finnes i nærheten. Kona Quilter og jeg blogger.
  http:www.minkonequilter.blogspot.com
  Fin blogg
  Svein Ove

 2. Lena R. Andersen sier:

  Hei, og takk for hyggelig tilbakemelding! Ja, det kan være oppsiktsvekkende når vi quiltere planlegger ferieturen rundt hvor quiltebutikkene befinner seg, men husk hvor lite vi har behov for psykolog-hjelp! Og kanskje når du/dere tenker dere godt om har dere også en lidenskap vi godtar og støtter (golf, båt, ut med gutta, jakt.. you name it…).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s